Villkor

Betalning.
Du kan betala med ePay är Visa, Maestro and MasterCard

 

Prisarna.
Alla priser är i svenska kronor inkl. skatt, där inget annat anges.

Det angivna priset vid bokningstillfället är det aktuella orderpriset.

När dras beloppet från ditt kreditkort?
Pengarna dras på ditt kreditkort när varan skickas från lager, eller mindre än två dagar efter.

Ångerrätt.
Enligt lagen finns det 14 dagar till ångerrätt.

Rätten att återkalla svaret måste utövas. Det kräver att varan returneras inom 14 dagar från dagen för mottagandet av varorna.

Det är viktigt, senast på förfallodagen, att kontakta oss angående produkten och med en tydlig hänvisning till fakturan.

Återgång.
24 månaders garanti. Detta innebär att du antingen kan reparera, bytas, återbetala pengarna eller vägra priset, beroende på den specifika situationen. Det är ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende.

Du måste annonsera inom "rimlig tid" efter att du har upptäckt felets fel. Om du annonserar inom två månader efter att felet upptäckts kommer klagomålet alltid att vara i rätt tid.

Varorna returneras via samma distributör som vid mottagandet av skalen på Beda för ett kvitto vid leveransen, så paketet är försäkrat. Svaret du får ett skadat paket med saknade objekt behöver vi faktureras dokumentation av detta. Skicka oss en bild på postmaster@saveyourvalues.com så att vi kan undersöka ytterligare

Obs: Ingen frakt och återbetalning av frakt.

Återbetalning och behandlingstid
Din återbetalning kommer att hanteras före fem arbetsdagar efter att vår butik har mottagit dina varor. Du får ett e-postmeddelande när transaktionen har ägt rum. Det kan ta några dagar innan pengarna är på ditt konto. Pengarna vill återbetalas till samma kreditkort som användes vid bokningstillfället.

Frakt
Varor levereras vanligtvis 3-5 arbetsdagar efter ordermottagning.

Privat policy
Vi registrerar din information om namn, adress och e-post i syfte att skicka beställningar / fakturor samt för att gräva saker.

Informationen lämnas inte eller säljs på något sätt, och vi registrerar inte någon personlig känslig information.

Företag
4 Fire International ApS
Sadelmagervej 27
DK-7100 Vejle

Mail:  info@112brand.se
Phone: +4531500030
CVR: 35395873